Novice

 
 
  • Kultni kamini Focus

    20.11.2023

    Kultni kamini Focus v ponudbi Kamini Kočevar
    Več o ... Več »
     
  • Izberite pravo peč za svoj dom

    02.10.2023

    V hladnih zimskih mesecih je ena od najpomembnejših stvari, ki jih potrebujemo, dober in zanesljiv vir toplote v našem domu. Nič čudnega ni, da so kaminske peči zaradi preproste vgradnje zelo priljubljene in zato odlična izbira za ogrevanje, saj ne le da zagotavljajo toploto, ampak prostoru dodajo tudi edinstven estetski element. Obstaja več različnih vrst peči, vsaka s svojimi prednostmi in uporabnostjo, a z enim ciljem: Rešiti vaše individualne potrebe po ogrevanju. V tem zapisu bomo predstavili različne vrste kaminskih peči in vam tako poskušali olajšati izbiro.
    Več o ... Več »
     
  • Z obnovo odprtega kamina obudite čarobnost v svojem domu

    06.07.2023

    Kamini so že stoletja eden najprivlačnejših in najbolj praktičnih elementov v domovih po vsem svetu. Poleg svoje osnovne funkcije ogrevanja prostora ustvarjajo prijetno vzdušje in dodajajo pridih čarobnosti vsakemu prostoru. Vendar pa tudi kamini, tako kot ostali deli doma, sčasoma potrebujejo obnovo in osvežitev. In poletje je pravi čas za to, da poskrbite za sanacijo svojega nefunkcionalnega kamina. Zima bo namreč tu, kot bi mignil.
    Več o ... Več »
     
  • Letna kuhinja naj vam bo v ponos in veselje

    03.05.2023

    Po dolgi zimi, ko smo vsi večino časa preživeli v notranjih prostorih, je tukaj spet pomlad in z njo daljši in toplejši dnevi. Narava se prebuja in prepričani smo, da tudi vas vedno bolj vleče ven, na svež zrak.
    Več o ... Več »
     
  • Plinski kamini: Udoben in učinkovit način ogrevanja

    31.03.2023

    Uživate v pogledu na ognjene plamene, vendar nimate ne časa ne energije kuriti na drva? Rešitev za vas so plinski kamini, ki se ponašajo s številnimi prednostmi: Ustvarjajo domačno vzdušje, njihova uporaba je preprosta in udobna, v prostor pa prinašajo domačnost, toplino in brezčasno eleganco.
    Več o ... Več »
     
  • Kako učinkovito kuriti na drva

    03.02.2023

    Ali ste vedeli, da vsak liter kurilnega olja, ki ga zamenjamo z lesom, pomeni več kot tri kilograme manj izpustov ogljikovega dioksida v naše ozračje? Les ni le praktična alternativa fosilnim gorivom, ampak je tudi obnovljiv in lahko dostopen material.
    Več o ... Več »
     
  • To zimo vas ne bo zeblo

    03.11.2022

    Smo v precej turbulentnih in negotovih časih, kar se kaže na različnih področjih. Med drugim smo se znašli v pravi energetski krizi, ki je že in še bo dodobra zaznamovala naša življenja. Priča smo precejšnji podražitvi energentov, ki marsikoga spravljajo v veliko stisko.
    Več o ... Več »
     
  • Sejem AMBIENT in DOM PLUS 2022

    05.10.2022

    Obiščite nas na 31.sejmu Ambient in 5. Dom Plus v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču!
    Več o ... Več »
     
  • Kako pravilno zakuriti v kaminu?

    05.10.2022

    Tokrat vam razkrivamo nekaj uporabnih trikov, s pomočjo katerih boste lažje, hitreje in najbolj ekološko zakurili v kaminu.
    Več o ... Več »
     
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.