Kamini Kočevar

Živimo z ognjem že 39 let.
Kamini Kočevar

Kamini Kočevar smo družinsko podjetje z 50 letno tradicijo, katerega vodi že druga generacija Kočevarjevih. Skozi proizvodni proces, ki združuje obrtniške sposobnosti in najmodernejšo tehnologijo, se naše ideje spreminjajo v napredne rešitve pri opremi in ogrevanju stanovanj.

Našim kupcem želimo ponuditi izdelke visoke kakovosti, ki jih zahtevajo najzahtevnejši predpisi. Stalne inovacije, raziskave kakovosti, naprednost pri razvijanju pa so cilji, ki vodijo in usmerjajo delo v našem podjetju. Trenutno podjetje Kamini Kočevar zaposljuje 15 ljudi. Med njimi so 4 zaposleni z univerzitetno izobrazbo in 6 izkušenih monterjev na terenu.

Vrednote, katere definirajo našo družino in celotno podjetje pa so:

DRUŽINA

Verjamemo, da so dobri družinski odnosi temelj za posameznikove uspehe, zato v domovih naših naročnikov ustvarjamo ambiente, kjer se dobro počuti vsa družina.  

NARAVA

Vse, kar imamo, dolgujemo trdemu delu in naravi, s katero smo tesno povezani. Skrbimo za ekološke izdelke in del dobička namenjamo zasaditvi mladih dreves v slovenskih gozdovih.

VESELJE

Svoje delo opravljamo z veseljem, zato v domove naših kupcev poleg toplote prinašamo tudi toplino in življenjsko vedrino.

ODNOSI PRED DOBIČKOM

Verjamemo v táko poslovanje, ki  tke trajne odnose s kupci, partnerji in lokalno skupnostjo. Dobrim medsebojnim odnosom dajemo prednost pred dobičkom.

MLADOSTNOST

Kamini Kočevar smo mladostno podjetje, saj verjamemo v aktivno življenje, ne glede na starost in leta. Mladostnost vnašamo tudi v naše izdelke.

PRILAGODLJIVOST

Če nas je oče naučil stabilnega, trajnostnega poslovanja, nas je mama naučila prilagodljivosti in iskanja rešitev, ki so dolgoročno najboljše za vse. Verjamemo v fleksibilnost na vseh ravneh.

Oglejte si naše storitve (svetovanje, montaža, sanacija) in našo obsežno ponudbo kaminov.

 
 

Ekipa


Jože Kočevar
ustanovitelj podjetja 


Damjan Kočevar
direktor
damjan.kocevar@kamini.si


Doris Turk
finance, prodaja
doris@kamini.si


Teo Ćurčić
projektiranje, komerciala
teo@kamini.si


Anže Flis
projektiranje, tehnična podpora
anze@kamini.si


Amalija Gojznik
računovodstvo
amalija@kamini.si

 
 
 

Vizitka

Dolgi Naziv: KAMINI KOČEVAR, trgovina in proizvodnja d.o.o.
Krajši naziv: KAMINI KOČEVAR d.o.o.
Naslov: Rimska cesta 88, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
Direktor: Damjan Kočevar, Doris Turk

Matična številka: 5312752000
Davčna številka: 80192980
Davčni zavezanec: DA

Transakcijski račun:

  • SI56 0510 0801 5385 259 (ABanka d.d.)
  • SI56 2900 0005 5496 564 (Unicredit banka Slovenije d.d.)
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.