Iskalnik po produktih

Štedilniki J. Corradi

Štedilniki J. Corradi

Zadovoljstvo, ki ga prinaša tradicija.

Povpraševanje

Zadovoljstvo, ki ga prinaša tradicija. Corradijeve peči imajo kot simbol sodobnega koncepta družinskega življenja, ki poudarja dobro počutje in sproščenost, estetske korenine v najbolj dodelanih modelih iz preteklosti. Ponašajo se z učinkovitimi kuhalnimi sistemi iz masivnega jekla, železove litine in medenine, za piko na i pa poskrbijo strokovnjaki, ki iz roda v rod prenašajo skrivnosti izdelave sistemov in ohranjajo privlačno kakovost preteklosti, obogateno s stilističnimi prvinami. Corradijevi sistemi so cenjeni zaradi optimalne učinkovitosti kot pripomoček za kuhanje in kot vir ogrevanja, ki združuje elektriko, les in plin.

Stalen plamen. Peči na les J. Corradi so bile zasnovane tako, da čim bolje izkoriščajo tehnologijo stalnega plamena, kar omogoča prilagajanje toplote in časa gorenja ognja med uporabo glede na vaše potrebe: visoka temperatura za pripravo hrane na rešetki ali zmerna temperatura in neprekinjeno zgorevanje lesa za ogrevanje (npr. popoldne in ponoči). Uporaba lesa z močno esenco zagotavlja trajnost zmernega ognja in zgorevanje lesa več kot 6 ur po zadnjem dolaganju.

Serija Country

Izjemne podrobnosti, prefinjena obdelava in funkcije, zaradi katerih boste lahko kuhali kot kuharski mojster.

Beppe je kuhinjsko peč oz. štedilnik na trda goriva iz serije Country izbral za pripravo izbranih jedi za prijatelje in ogrevanje prostora.

Serija Neos

Osnovne linije in oblike, ki se zlijejo s sodobnimi prostori.

Štedilnik iz serije Neos je Matilde izbrala za obujanje starih kuharskih postopkov s sodobnimi možnostmi, ki ji jih nudi.

Serija Borgo Antico

Brezčasna očarljivost keramične obloge, ki jo lahko kombinirate v nešteto možnosti.

Štedilnik na les iz serije Borgo Antico je Orsin najljubši. Uporablja ga za pripravo različnih jedi in ogrevanje svoje kmečke hiše.

Serija Rustica

Preprost in eleganten slog z velikimi steklenimi vrati, primeren za vsako okolje.

Alessandra je izbrala kuhinjsko peč iz serije Rustica za ogrevanje očetove hiše, kjer pripravlja jedi po tradicionalnih receptih.

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.