Iskalnik po produktih

Kamini kočevar MCZ Vivo90

Kamini kočevar MCZ Vivo90

Ravni kaminski vložek na pelete italijanskega proizvajalca MCZ

Povpraševanje

Kamin na pelete z velikim pogledom na večji in privlačnejši plamen. Lahko se kombinira s COMFORT AIR® Basic ali COMFORT AIR® Slim za ogrevanje več prostorov, tudi tistih, ki niso povezani. Kurišče je narejeno iz črnega litega železa. Zgorevanje se samodejno upravlja z Active +. Ta kamin se lahko namesti tudi blizu tal. Nazadnje je vredno pogledati plamen gorečih peletov. Žerjavica je dolga in ozka, peleti pa so enakomerno porazdeljeni. To pomeni, da plamen peletov spominja na privlačen in čaroben videz plamena, ki ga proizvaja les. S pomočjo aplikacije "MCZ wi-fi" lahko kamin upravljamo bodisi s pametnim telehonom ali tablico z operacijskim sistemom Android ali iOS.

Dimenzije kaminskih vratic: 90 x 50 cm

Moč: 10,5 kW 

Izkoristek: 94,4 %

Dovod zraka: premer 5-10 cm

Velikost dimnika: premer 8-12 cm

Energijski razred: A+

Postavitev: Ravna
Kurivo: Peleti

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.