Iskalnik po produktih

Kamini kočevar MCZ Vivo80

Kamini kočevar MCZ Vivo80

Ravni kaminski vložek na pelete italijanskega proizvajalca MCZ

Povpraševanje

Enostransko odprt kaminski vložek na pelete z minimalističnim dizajnom v kombinaciji z različnimi opcijami okvirjev omogoča pester nabor možnosti za arhitekte ter zadosti mnogim okusom. Vključuje tudi rezervoar za pelete, ki ga je možno glede na situacijo in želje postaviti, da ga lahko polnemo od spredaj ali s strani. 


Ta kamin je na voljo v različicah COMFORT AIR® in HYDRO. Različica Comfort Air® ima  zgorevalno komoro narejeno iz Aluteca, Hydro izvedba ima zgorevalno komoro iz litega železa. Opcija COMFORT AIR® je namenjena za segrevanje več prostorov, tudi nepovezanih medtem ko je HYDRO namenjena ogrevanju tudi radiatorjev z vsemi prednostmi peletov. Različico COMFORT AIR® lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom z nekaj gumbi in številnimi funkcijami. Poleg običajnih dnevnih in tedenskih funkcij programiranja lahko programirate različne temperature v različnih časovnih režah čez dan. Hydro različico tega kamina lahko upravljate z nadzorno ploščo, z enostavnimi in intuitivnimi funkcijami, primernimi za tiste, ki imajo raje resnično preprosto rešitev.

 

Dimenzije kaminskih vratic: 68 x 60 cm

Moč: 10,5 kW

Izkoristek: 95,8 %

Dovod zraka: premer 5-10 cm

Velikost dimnika: premer 8-12 cm

Energijski razred: A+

 

Postavitev: Ravna
Kurivo: Peleti

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.