Iskalnik po produktih

Planika GALIO FIRE PIT CORTEN

Planika GALIO FIRE PIT CORTEN

Dekorativni vrtni kamin na plin.

Povpraševanje

Okroglo, plinsko ognjišče ki bo glavna zvezda katerega koli zunanjega prostora. Galio Corten Fire Pit je avtomatski zunanji plinski kamin, zaprt v okroglem, purističnem ohišju, ki je odporen na najhujše vremenske razmere. Izpostavljen zunanjemu okolju, jeklo razvije zarjaveli videz oksidne plasti. Zaradi vsega tega je varen in trajen kamin za vaš vrt. Njegovo srce - edinstveni ognjevarni gorilnik - ustvarja enakomeren in koncentriran plamen. Ta ognjeodporna jama je lahko opremljena tudi z opcijskim steklenim cilindrom, ki pokriva plamen in zagotavlja dodatno estetsko vrednost. Galio Corten Fire Pit je samostojen prenosni izdelek; Ta funkcija omogoča enostavno montažo in prosto razporeditev kamina (električni priključek ni potreben). Integrirana plošča Easy Start in priročen ročni daljinski upravljalnik nudita dodatno udobje in enostavno upravljanje naprave in plamena. Po želji lahko kamin opremite z modulom wifi ali pametnega doma in priročno nadzorujete ogenj z mobilno aplikacijo. Skupaj z nizko obratovalno napetostjo in dvema možnostma za gorivo (zemeljski plin ali LPG), je to idealna ognjena miza za zunanje prostore vseh vrst.


Višina: 35 cm

Premer: 95 cm


Kurivo: Plin

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.