Iskalnik po produktih

Planika GALIO FIRE PIT INSERT

Planika GALIO FIRE PIT INSERT

Dekorativni kamin na plin. 

Povpraševanje

Ne želimo omejiti vaše domišljije in zato smo ustvarili Galio Fire Pit Insert. Ta samodejni zunanji plinski kamin zagotavlja neskončne možnosti ureditve in zagotavlja vse, kar potrebujete, da bo vaš zunanji prostor popoln. Z edinstvenim gorilnikom za ogenj ustvarja plamen izjemnega videza in oblike. Kot plinski zunanji kamin je Galio Fire Pit Insert oblikovan tako, da prenaša težke vremenske razmere. Kombinacija kakovostnih materialov, CE-certificiranih komponent in nizke obratovalne napetosti naredi izdelek zanesljiv in popolnoma varen. Da bi povečali udobje pri uporabi, ima Fire Pit dve neodvisni nadzorni rešitvi - integrirano ploščo Easy Start in priročen ročni daljinski upravljalnik, ki omogočata enostavno in intuitivno upravljanje kamina in plamena. Po želji lahko kamin opremite z modulom WiFi ali pametnim domom ter priročno nadzorujete ogenj z mobilno aplikacijo. Izdelek je opremljen tudi z opcijskim steklenim cilindrom, ki pokriva plamen in še bolj okrepi njegovo privlačnost.

Višina: 25 cm

Premer: 45 cm

Kurivo: Plin

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.