Iskalnik po produktih

Planika GALIO

Planika GALIO

Dekorativni vrtni kamin na plin. 

Povpraševanje

Galio je linearni plinski kamin, ki ustvarja prijetno in edinstveno vzdušje v vseh zunanjih bivalnih prostorih. Lahko ga kupite samo vložek ali pa s podstavkom iz cortena. Njegova edinstvena in prenosna oblika ustvarjata priročno uporabo in čudovit ogenj. Izdelan iz vremensko odpornih materialov, plinski kamin Galio prinaša stil in eleganco v bivalne in poslovne prostore skozi vse leto. Oblikovan in izdelan natančno po vaših željah. Omogoča popolno prilagajanje velikosti, oblike in sloga. Poleg tega Galio ponuja regulacijo velikosti plamena in združljivost s katerim koli sistemom pametnega doma. Po želji lahko kamin opremite z modulom wi-fi in priročno nadzorujete ogenj z mobilno aplikacijo.

Dimenzije: 35 x 114 x 50 cm.

Kurivo: Plin

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.