Čas je za kuhanje na svežem zraku

Čas je za kuhanje na svežem zraku

28.06.2022

Nič ni lepšega kot v toplem poletnem večeru posedeti na vrtu v dobri družbi in uživati v dobri hrani. Hrana nas povezuje, o tem ni dvoma. Če pa jo postrežemo še v lepem ambientu, je slika popolna. 

Če imate na vrtu, balkonu ali terasi še kaj dodatnega prostora in razmišljate, da bi tam uredili prav poseben kotiček, namenjen druženju, je letna kuhinja krasna opcija, saj vam poleg prostora za druženje ponuja še prostor za pripravo okusnih in zdravih obrokov.

Pa vendar je zasnova in postavitev letne kuhinje kar zahteven projekt, ki se ga je treba lotiti na pravi način in ob tem upoštevati določene zakonitosti. Če bo projekt od začetka do konca izpeljan strokovno in kakovostno, boste na koncu tudi zares lahko uživali v letni kuhinji, ki bo zadovoljila vse vaše želje in potrebe ter vam prinašala veliko nepozabnih poletnih druženj.

V nadaljevanju vam bomo predstavili vse prednosti postavitve letne kuhinje, pa tudi morebitne pasti, na katere biti pozorni, ko se lotevate takega projekta.

Vse prednosti letne kuhinje

  • Odličen prostor za druženje na svežem zraku

Če že tako ali tako radi preživljate čas na vrtu ali terasi, potem je odločitev za letno kuhinjo zagotovo na mestu. To, da boste svoje goste gostili v čudovitem ambientu letne kuhinje, jih bo navdušilo, o tem smo prepričani. Če pa se lahko pohvalite še z odličnimi kuharskimi veščinami, boste slej ko prej postali prava zvezda vrtnih zabav. Prepričani smo, da bodo vaši gostje navdušeni – tako nad hrano kot prekrasnim ambientom, v katerem bo druženje potekalo.

  • Dodana vrednost vašega doma

Letne kuhinje so lahko čudovite in pravi ponos vašega doma. Pri snovanju letne kuhinje skoraj ni omejitev, tako da lahko željam in domišljiji pustite prosto pot. Lahko postavite manjšo in bolj kompaktno letno kuhinjo, če pa imate na voljo več prostora, pa je letna kuhinja lahko tudi večja in vključuje več elementov, med drugim tudi kamin.

  • Priročnost

V letni kuhinji imate na enem mestu vse, kar potrebujete – tako vam ni več treba po vsako stvar hoditi v hišo. V njej lahko pripravite vse vrste jedi in tako zadovoljite še tako zahtevne jedce.

  • Raznolike možnosti priprave obrokov

Verjeli ali ne, ampak letna kuhinja lahko oplemeniti tudi jedi, ki jih v njej pripravljate. Kuhanje na svežem zraku je zagotovo bolj prijetno kot pa, če bi kuhali v zaprtem in marsikdaj zadušljivem prostoru.

Letna kuhinja ELEGANT

Kako se lotiti načrtovanja letne kuhinje?

Danes so letne kuhinje veliko bolj dovršene, saj v njih najdemo čisto vse, kar potrebujemo za prijetno kuho. Ko se lotimo načrtovanja letne kuhinje, je zelo pomembno, da jasno opredelimo svoje želje in potrebe. Če bomo denimo v letni kuhinji pripravljali veliko obrokov, potem je seveda smiselno, da jo tudi polno opremimo ter vanjo umestimo tudi vse potrebne inštalacije.

Letna kuhinja ALPIN

Priporočamo, da se načrtovanja letne kuhinje vsekakor lotimo v sodelovanju s strokovnjaki, ki imajo na tem področju veliko znanja in izkušenj ter vam bodo znali svetovati, predlagali bodo rešitve, ki so najbolj v skaldu z vašimi potrebami, hkrati pa vas bodo tudi opozorili na morebitne pasti ter tako poskrbeli, da bo letna kuhinja na koncu zares upravičila vaša pričakovanja.

V podjetju Kamini Kočevar se ponašamo z bogato tradicijo na področju opreme in ogrevanja stanovanj. En del naše ponudbe je tudi celovita zasnova in izdelava letnih kuhinj. Pri tem v največji možni meri upoštevamo vaše želje in potrebe, saj želimo, da postane letna kuhinja (v toplem delu leta) srce vašega doma, kjer se bodo pisali nepozabni spomini.

Stopite v stik z nami in nam zaupajte svoja vprašanja, želje in dileme. Tukaj smo za vas.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.