Oživite vaš star kamin

Oživite vaš star kamin

25.01.2022

Imate v vašem domu odprti kamin, ki ga zaradi svoje nefunkcionalnosti ali težav zaradi dimljenja ne uporabljate? Bi želeli brez večjih posegov ali rušenja obloge kamina odpraviti te nevšečnosti in v vašem kaminu spet zakuriti ogenj ter prihraniti pri ogrevanju?

Rešitev vam ponujamo s programom sanacijskih kaminskih kaset, ki se vgradijo v že obstoječe kurišče in zaradi svoje funkcionalnosti, varnosti in estetičnega izgleda predstavljajo svojevrstno rešitev ogrevanja.

Sanacijske kaminske kasete so pravi ogrevalni sistem, ki združuje veliko toplotno moč, enostavno namestitev in fleksibilnost pri vklopu.Steklokeramična vrata zagotavljajo popolno varnost, hkrati pa še vedno pričarajo lep pogled na ogenj. Zahvaljujoč odličnemu izgorevanju vam sanacijske kaminske kasete zagotavljajo maksimalno toploto ob najmanjši porabi goriva.

Ventilatorski sistemi, ki so že vgrajen v kaminskih kasetah, pa prostor hitro ogrejejo in tako še še povečajo njihovo učinkovitost.


» preprosta montaža brez večjih posegov«

 

https://www.piazzetta.com/en/solutions/a-new-lease-of-life-for-your-old-fireplace-with-piazzetta-inserts

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.