Iskalnik po produktih

Superior SVEVA TH

Superior SVEVA TH

Peč za centralno ogrevanje na pelete proizvajalca Superior.

Povpraševanje
  • Ogrevanje: Segrevanje vode za primarni sistem centralnega ogrevanja ali priključitev na obstoječi sistem toplovodnega centralnega ogrevanja.
  • Robustne  in učinkovite: Dolga življenska doba in učinkovito delovanje zahvaljujoč rabi debele jeklene pločevine in litega železa, primernemu oblikovanju kotla in posebnim izmenjevalnikom toplote.
  • Povezovanje s sobnim termostatom: Peč je mogoče povezati s sobnim termostatom za upravljanje centralnega ogrevanja, s čimer se doseže maksimalno udobje v vašem domu.
  • Avtomatično ali ročno upravljanje: S pečjo lahko upravljamo ročno ali avtomatično. V prvem primeru izberemo stopnjo moči in željeno temperaturo vode. V avtomatičnem načinu delovanja nastavimo le temperaturo vode in dovolimo, da kontrolna plošča določi stopnjo moči.
  • Funkcija ECO: Po doseganju nastavljene temperature vode, peč ohranja doseženo temperaturo z avtomatičnim znižanjem moči plamena in tako zmanjša porabo goriva.
  • Energy saving: Maksimalen prihranek peletov dosežemo z avtomatičnim vžigom in ugašanjem.
  • Obloga peči: Stranska obloga iz keramike, ter litoželezni pokrov s keramičnim vložkom.
Nazivna moč (min.-maks.) 6,6-15,6 kW

Moč centralnega ogrevanja (min.-maks.)

5,0-12,5 kW

Toplotni izkoristek (maks.)

92,1%

Nazivna poraba (min. -maks.)

1,5 - 3,5 kg/h

Kapaciteta zalogovnika

30 kg

Dimenzije (ŠxDxV)

64x54x115 cm

Kurivo: Peleti

Dokumenti

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.