Iskalnik po produktih

Superior SVEVA

Superior SVEVA

Peč na pelete proizvajalca Superior.

Povpraševanje
  • Konstrukcija: Struktura peči iz jekla, usmernik, kurišče in sprednja rešetka iz litega železa, s posodo za pepel, ki se lahko izvleče. Vrata iz litega železa s tesnilom iz kovinskih vlaken in keramičnim steklom s sistemom pretoka zraka za samodejno čiščenje stekla, odporno do 750ºC.
  • Programiranje: Zelo preprosta uporaba zahvaljujoč serijsko vgrajenemu termostatu s časovnikom, ki omogoča programiranje za dan, teden ali vikend, v dveh časovnih obdobjih.
  • Remote Control System: S pomočjo dodatnega kompleta, ki se poveže na kontrolno ploščo, je mogoče prižgati, ugasniti in upravljati peč na daljavo- s pomočjo SMS sporočil.
  • Avtonomija: Zalogovniki peletov velike kapacitete omogočajo dolgotrajno gorenje z enim polnjenjem in tako dolgotrajno avtonomijo.
  • Fleksibilnost ob vgradnji: Šest načinov povezovanja na dimnik pri nekaterih modelih omogoča fleksibilnost ob vgraditvi.
  • Funkcija ECO: Stopnja moči in intenziteta plamena se v izogib prekomerni porabi, avtomatično prilagajata glede na doseženo temperaturo prostora.
  • Energy saving: Pri uporabi te funkcije, peč ob doseženi nastavljeni temperaturi prostora deluje z minimalno močjo, ter se ugasne, če temperatura še naprej raste, ali pa se ponovno prižge, če temperatura pade. Tako prihranimo in ohranimo maksimalno udobje.
  • Obloga peči: Stranska obloga iz keramike, ter litoželezni pokrov s keramičnim vložkom.
Zmogljivost ogrevanja prostora (min.-max.) 185-315 m3

Nazivna moč

3,4-11 kW

Toplotni izkoristek (maks.)

89,2%

Poraba (min. -maks.)

0,8 - 2,4 kg/h

Kapaciteta zalogovnika

30 kg

Dimenzije (ŠxDxV)

64x54x115 cm

Kurivo: Peleti

Dokumenti

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.