Iskalnik po produktih

Superior MONIA E

Superior MONIA E

Peč na pelete proizvajalca Superior.

Povpraševanje
 • Zrakotesno kurišče: Popolnoma zatesnjeno kurišče z dovodom svežega zraka za zgorevanje od zunaj in ne iz prostora v katerem je peč vgrajena.
 • Konstrukcija: Struktura peči iz jekla, usmernik, kurišče in sprednja rešetka iz litega železa, s posodo za pepel, ki se lahko izvleče. Vrata iz litega železa s tesnilom iz kovinskih vlaken in keramičnim steklom s sistemom pretoka zraka za samodejno čiščenje stekla, odporno do 750ºC.
 • Programiranje: Zelo preprosta uporaba zahvaljujoč serijsko vgrajenemu termostatu s časovnikom, ki omogoča programiranje za dan, teden ali vikend, v dveh časovnih obdobjih.
 • Remote Control System: S pomočjo dodatnega kompleta, ki se poveže na kontrolno ploščo, je mogoče prižgati, ugasniti in upravljati peč na daljavo- s pomočjo SMS sporočil.
 • Avtonomija: Zalogovniki peletov velike kapacitete omogočajo dolgotrajno gorenje z enim polnjenjem in tako dolgotrajno avtonomijo.
 • Fleksibilnost ob vgradnji: Šest načinov povezovanja na dimnik pri nekaterih modelih omogoča fleksibilnost ob vgraditvi.
 • Funkcija ECO: Stopnja moči in intenziteta plamena se v izogib prekomerni porabi, avtomatično prilagajata glede na doseženo temperaturo prostora.
 • Energy saving: Pri uporabi te funkcije, peč ob doseženi nastavljeni temperaturi prostora deluje z minimalno močjo, ter se ugasne, če temperatura še naprej raste, ali pa se ponovno prižge, če temperatura pade. Tako prihranimo in ohranimo maksimalno udobje.
 • Obloga peči: Stranska obloga iz emajlirane jeklene pločevine, ter litoželezni pokrov s keramičnim vložkom.
Zmogljivost ogrevanja prostora (min.-max.) 110-185 m3

Nazivna moč

2,5-6,4 kW

Toplotni izkoristek (maks.)

91,4%

Poraba (min. -maks.)

0,6 - 1,4 kg/h

Kapaciteta zalogovnika

16 kg

Dimenzije (ŠxDxV)

54x49x99 cm

Kurivo: Peleti

Dokumenti

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

  1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.