Iskalnik po produktih

Kamini Kočevar Ruegg Prismalo

Kamini Kočevar Ruegg Prismalo

Enostranski kaminski vložek na drva v obliki prizme švicarskega proizvajalca Ruegg

Povpraševanje

Kamin Ruegg Prismalo s svojo edinstveno obliko stekla v obliki prizme popestri arhitekturo prostora in v kombinaciji z ognjem postane resnično osrednji element v prostoru. Prismalo se odlično prilega v stanovanjske razmere z omejenim prostorom in tam doseže manjši čudež, saj ponuja odličen pogled na plamene iz različnih perspektiv. Tako kot njegov večji partner Prisma, vznemirja s svojo edinstveno obliko. Trapezna steklena plošča je izdelana s posebnim postopkom. Želite prijeten ogenj v vašem počitniškem domu? Ali ima vaša soba omejen prostor za kamin? Potem je to idealno mesto za kamin Prismalo. Kaminski vložek ima direktni dovod zraka v kurišče - kamin neodvisen od zraka v prostoru.

Dimenzije kaminskih vratic: 77 x 51 cm

Moč: 10,0 kW

Izkoristek: 78 %

Dovod zraka: premer 15 cm

Velikost dimnika: premer 20 cm

Energijske razred: A

Izvedba kamina v: TOPLOZRAČNI, SEVALNI ALI AKUMULACIJSKI IZVEDBI 

Postavitev: Ravna
Kurivo: Drva

Povpraševanje

Obiščite nas v razstavnih salonih v Šempetru, Ljubljani ali v Kopru ter si oglejte kamine v realnih življenjskih okoljih in različne materiale.

Telefon: 03 7001796
Faks: 03 7001797
E-mail: info@kamini.si

    1. Kamini Kočevar d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.